Szőlőmagolajos szappan III. Szőlőmagolaj és a Nők

1 370Ft

Ha formát ölthet egy gondolat, mely melengető, mint a forralt bor érzése a kezeden, illata az orrodban, feltöltődése lelkednek, akkor az szappan lesz. Magán viseli mindazon jegyeket, melytől jó lehet egy szőlőmagolajos szappan. Napérlelte szőlőszemek titkát őrzi, s adja át Neked, hogy istennőként szüless ujjá.

Kivételes ápolás, szőlőmagolaj

A szőlőmagolaj rendkívüli tulajdonságait, annak ellenére, hogy világszerte ősi, több ezer éves tradíció a szőlő termesztés, csak nemrég fedezték fel. Élettani hatásai a szervezetre páratlanok, akár belsőleg, akár külsőleg alkalmazzuk.

Hidegen sajtolás során, mely a legértékesebb és legtisztább olaj kinyerésének módszere, a szőlőmagolaj nem veszít színéből, tápanyag-, és vitamin tartalmából, így különösen gazdag.

Antioxidáns hatása akár 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminé.

Mikor érdemes ezt a szappant választanod?

Száraz bőr

Ha pergő, fehéren hámló, száraz bőröd van, húzódik, viszket, a Szőlőmagolajos III-as jó választás lehet. Ápoló olajai mindent megtesznek, hogy a hidratálás maximális legyen

Ekcéma

A bőrbetegségek közül az egyik legjobban elterjedt, nehezen gyógyuló, vissza-vissza térő, az ekcéma. Viszkető, piros bőrfelület jellemzi, esetlegesen kiemelkedő göbökkel, hólyagocskákkal. Melyek növekedhetnek, kipukkadhatnak, nedvedzéssel és pörkképződéssel járnak. Ezek után sűrűn előfordul a hámlás, a bőr állandó vakarása, dörzsölése során pedig a bőr megvastagodhat. Ezért fontos az érzékeny, ekcémás bőr megfelelő tisztán tartása, és gondos ápolása. Melyre a natúr termékek használata megfelelő lehet.

Fontos azonban tudni, hogy az ekcéma nem minden formája gyógyítható véglegesen, de a kiváltó okok elkerülésével, a gyulladás megszüntetésével, megfelelő odafigyeléssel, tünetmentes állapot érhető el

Pikkelysömör

A psoriasis sebek nem egyenlők a száraz bőrrel, hiszen a bőr mélyebb rétegei is érintettek, esetenként az erek is. Jellegzetesen fehér, vastag pikkelyszerű felrakódások, pörkök alakulnak ki. Nem nedveznek, nem fekélyesek. Kialakulásának okai szerteágazóak, lehet genetikai, de okozhatja fertőzés, vagy akár a stressz is.

Helyi kezelése főként bőrápoló, hidratáló termékek használatával célszerű. Melyek elősegíthetik a hámosodást, és biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát, és csökkentik a gyulladást.

Allergia

Bőrünk a legnagyobb szervünk, ezért a szervezetünket érő bármely hatás megviselheti. Melyre akár nagyon szélsőségesen is reagálhat. Az allergia az immunrendszer túlzott válaszreakciója az allergén anyagokra, melyek gyulladást okoznak.

Megfelelő kozmetikai szerek kiválasztásával az allergiás reakció és az intolerancia nagymértékben csökkenthető, esetenként meg is szüntethető.

Mindemellett fontos, hogy a kiváltó anyagok vagy fizikai behatások meghatározásával a bőrreakció újbóli jelentkezése elkerülhető. Ezen okok azonban sokszor nehezen azonosíthatók.

 

Cellulit

Amikor a bőr egyenetlen, rücskös, és narancs héjára emlékeztet. Oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag. A nők közel 90 %-a érintett, nagy részük azonban enyhe formában.

A-, C-, D-, E-, F- vitaminok felelősek a kötőszövetek megfelelő zsír- és víztartalmáért, valamint a normális anyagcsere folyamatokért, így a bőr rugalmasságáért is.

 

Minden esetben javasolt bőrgyógyász konzultáció.

 

Amit biztosan nem felejthetsz el. Az,  a bőrpróba.  A csukló belső felén vagy könyökhajlatban érdemes tesztelni. Ha 24 óra után sem látszik bőrpír, vagy bármilyen elváltozás, akkor bátran merülj el a habokban.

Idáig tartott a száraz anyag, fellélegezhetsz!

Most beszéljünk arról, hogy ez a csodásan habzó, krémes szappan segíthet neked, ha ezen problémák valamelyikével küzdesz.

Tápláló olajai a szőlőmagolaj mellett a prémium shea vaj, kókusz vaj, melyek gondoskodnak róla, hogy bőröd tiszta és ápolt legyen.

Ráadás

Indiai citromfű 100% tisztaságú illóolaj!

Frissítő, citrusos jellegű, mégis édeskés, meleg illat!

Számolj le a bőrproblémákkal, és tündökölj!

0
    0
    Kosár