Szőlőmagolajos szappan II. A férfi bőr ápolásáért

1 490Ft

A szőlőmagolaj áldásos hatásáról ódákat lehetne zengeni. De mi inkább szappanba öntöttük, hogy ne az óda zengjen róla, hanem ápolt bőröd ragyogása mesélje el mindenkinek: Te egy vegyszermentes IKON szappannal szépülsz minden nap.

Szándékunk elsődlegesen az volt, hogy egy olyan szőlőmagolajos szappant hozzunk létre, mely a férfiak számára is képes vonzóvá tenni a natúr szappannal fürdőzés élményét.

Ezért az összetevők, és a receptúra ki kísérletezése során ez volt a fő célunk. Tehát mind színében, mind illatában férfias jellegre törekedtünk, és persze figyeltünk rá, hogy az erősebbik nem minden elvárásának megfeleljen.

Elsődleges szempont: Tisztítás

Olajösszetételének köszönhetően a bőr tisztasága garantált. Ezekről az oliva olaj, a kókuszvaj, a ricinus olaj bizton gondoskodnak. Használat után magad is meggyőződhetsz róla, hogy ragyogóbb, tiszta és ápolt lesz a bőröd.

Másodlagos szempont: Finom illat

Nos, igen. Ez nem volt könnyű! De némi fejtörés után a kubeba-levendula kettőse mellett döntöttünk.

Először is azért, mert a kubeba citrusos frissesége, üdítőleg hat az érzékekre, akár ébredés után, akár egy fáradt nap végén. Azoknak is képes segíteni, akik hazatérve nem tudnak szabadulni a munkahelyi stressz nyomásától. De segít a koncentrálásban is, élénkítő, inspiráló illat.

Másodsorban a levendula nyugtat és ellazít. Melyre a mai világban jobban szükség van, mint bármire. Férfiak, akik családok megélhetését biztosítják, keményen dolgoznak, és néha még a világot is megváltják. 🙂 Kell nekik a törődés, a béke, és a nyugalom. Ezek mellett a levendula jótékonyan hat az aknés, ekcémás, irritált bőrre, valamint segíti a lelki megnyugvást, és általa könnyebb az elalvás is.

Harmadlagos szempont: Megfelelő habzás

Az IKON Szőlőmagolajos szappan II. egy kiválóan, és gazdagon habzó szappan, mely krémességével ápolja és tisztítja a bőrt.

+ 1 PLUSZ

Mindezek mellett tettünk bele aktív szenet, mely jótékonyan hat a zsíros bőrre, és segíti a faggyútermelés optimális beállását. Alaposan tisztít, és megszabadít a kellemetlen fénylő bőrtől.

Ezeket tettük azért, hogy egy igazán jól működő szappant kaphass.

A végeredmény, azonban az lett, hogy elirigyeltük a férfiaktól ezt a csodát, és mi nők is szeretettel használjuk. 🙂

 

A személyes véleményem pedig az, hogy egy ilyen natúr szappannak bármelyik férfi örülne, ha ajándékba kapná. Nem mellesleg Együtt is használhatjátok.

Utóirat

Nem javasoljuk használatát várandósság idején és alacsony vérnyomás esetén!

Vélemények

„Szőlőmagolajos szappan II. A férfi bőr ápolásáért” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár