Shea vajas szappan A fiatalos bőrért

1 590Ft

Ez nem olyasmi amit szavakkal könnyű kifejezni. Érezni kell! De mit tehetsz, ha még nem próbáltad? Háááát: Egy dolgot! Az ösztöneidre bízod magad. Lelki szemeid óriás vetítőéjén jelenjen meg egy kép: egy trópusi tengerpart. Szinte már bántó a nyugalom és a luxus! Szívszaggatóan kék víz, és vakító homokos tengerpart! Nehezen lehetne idillibb. E szappan sheája ilyen helyről jön hozzád, és költözik be a hétköznapjaidba, hogy elvarázsolja azokat. Ha Te is akarod?!

A japán fürdőkultúra több mint ezerötszáz éves hagyományra tekint vissza. Melynek elsődleges célja a testi higiéniás tisztálkodáson túl, hogy lelkileg is megtisztuljunk, és a forró fürdőben elmerülve lelkünk lecsendesedhessen és békére leljen.

 

Egy ilyen luxus szappan, mint az IKON Shea vajas szappan, megadhatja számodra a teljes testi-lelki felüdülés élményét. Mintha csak egy igazi, autentikus japán fürdőben lennél.

 

Gazdagon tápláló növényi olajai és vajai mindent megtesznek bőröd tisztasága és kivételes ápoltsága érdekében.

 

Elsődleges összetevőként természetesen a shea vajról…

 

…miért is lesz fantasztikus a bőrödnek a használata?

 

Nos, a shea vaj a natúr kozmetikumok között, mint összetevő, kivívta már magának az első helyek egyikét, mely kiváló tulajdonságai lévén vitathatatlanul jár is neki.

Hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe is lejuthatnak, így segítik a bőr struktúrájának javítását, és gondoskodnak a megfelelő hidratálásról.

Nem kis mennyiségben van benne a shea vaj mellett még kókuszolaj is, mely rendkívüli módon táplálja és teszi selymessé bőröd.

Valamint oliva olaj, melyet bőven és nagy örömmel használtunk fel, ennél a szappanunknál is. Hiszen antioxidáns hatása közismert.

A Shea vajas szappan IKON-isztikus fürdőzést nyújt!

A Japán fürdőhagyományokra visszautalva, pedig kell, hogy szó essen az illatokról is.

Hiszen a megtisztulás során meghatározó szerep jut nekik, mégha ez nem is tudatos. Elcsendesíthetik lelkünk, ezáltal kisimíthatják gondoktól ráncos homlokunk.

Ez a luxus IKON, ylang-ylang illóolajtól kapja illatát, mely egy igazán különleges illóolaj.

Jelentése „a virágok virága”. A tökéletes lazításhoz, relaxáláshoz nem is kell más.

Törődj magaddal szeretettel, és a természetes összetevőkből készült IKON Shea vajas szappannal add meg bőrödnek is a maximális kényeztetést.

Ne feledd

A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltüntetett gyártási tételszám. Mesterséges színezéket, illatosítót, tartósítószert, káros anyagot nem tartalmaz.

A kézzel készült IKON-ok, számunkra az egyediség netovábbját képviselik.

Olyan megismételhetetlenek, mint Te magad.

Fontos azonban felhívnunk figyelmedet, hogy a prémium minőség megőrzése érdekében a szappant száraz helyen célszerű tárolni, a fürdések közti időszakban szappantartón vagy rácson.

Használatát alacsony vérnyomás esetén nem javasoljuk.

 

Kedves Vásárlónk, Szandra véleménye:

„…A kedvesemnek vettem először IKON szappant, a Shea vajast, mert száraz bőrű, és nálunk a víz is nagyon kemény, ami csak még ront az állapotán. Nagyon bevált neki, ezért most már én is ezt használom….”

Horváth Szandra, vállalkozó

 

Vélemények

„Shea vajas szappan A fiatalos bőrért” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár