NPK BEEF CHAROLAIS HÁTSZÍN (MIN. 6 HETES ÉRLELÉS)

15 730Ft

Az egyik legkedveltebb steak hús. Kellő érlelési idő, laza izomszövet, és a zsírral megfelelőn átszőt textura teszik porhanyóssá az élményt, evés közben.

érlelt így puha és zamatos
1

egészben és szeletelve is kérheted
2

nyersen is eheted, beeftsteak hús
3

Charolais hátszín (min. 6 hetes érlelés)
4
csak fűszerezned kell

5
egyszerű elkészíteni 

6
pár perc alatt kész

Charolais hátszín (min. 6 hetes érlelés)

Hátszín

Steak hús egyértelműen. Megérdemli a kellő érlelési időt és a profi elkészítést csakúgy, mint a többi társa, amelyek a gerinc mellett helyezkednek el. A laza izomszövet, és a zsírral megfelelőn átszőt textura teszik az érlelés mellet porhanyóssá az élményt evés közben. 

A marha hát közepétől a far felé eső részéből kanyarított hús. Érdemes zsírjával és még jobb talán, csontossan megsűtni ettől ízgazdagabb lesz a hús. Ha a bélszínnel egybe fűrészelve szeretnénk, akkor megkapjuk a T-bone vagy Porter house szeleteket.

A marha melyik részéből: Gerinc 

Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor 2 hétig is eltarthatod (vagy akár 3-4 hétig is, de mi csak 2 hetet garantálhatunk)

Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod.

0
    0
    Kosár