NPK BEEF CHAROLAIS BBQ BORDA

4 650Ft

Mindenkinek kívánom, hogy átélhesse azt a kulináris varázslatot, amit egy pitboxban elkészített oldalas, vagy szegy tud nyújtani.

kiválló grill és bbq hús
1

akár egyedi méretre vágjuk
2

Charolais BBQ borda
3
sütheted, főzheted, grillezheted

4
vákuum csomagolt

Charolais BBQ borda

Borda (angol rib) 

A szegycsontot, azaz a melkast és a gerincet összekötő csont.

Ha valaki igazán “bűnbe akar esni” akkor a választása az oldalasra esik. Otthon sűtőben 75-80 fokon 14 óra sütéssel, esetleg grillen, vagy profi BBQ smokerban, is elkészíthető. Mindenkinek kívánom, hogy átélhesse azt a kulináris varázslatot, amit egy profi smokerban elkészített oldalas, vagy szegy tud nyujtani.

A marha melyik részéből: Borda csont

Kiszerelés: egészben, vagy egyedi méretben

Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor 2 hétig is eltarthatod

Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod.

0
    0
    Kosár