Klimax Filteres Teakeverék

790Ft

Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz!

Ezt a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza!

  • Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!
  • Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.
  • Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha tünetei nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak!Tulajdonság, hatás:


Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.
Mi a hatóanyaga?


1 filter összetétele: 0,25 g levendulavirág (Lavandula angustifolia Mill. /L. oficinalis Chaix/; flos), 0,25 g borsosmentalevél (Mentha x piperita L.; folium), 0,25 g közönséges párlófű virágos hajtás (Agrimonia eupatoria L.; herba), 0,25 g galagonya virágos hajtásvég (Crataegus monogyna Jacq. et/seu Crataegus laevigata /Poir./ DC.; folium cum flore) aprított formában.
 Mit tartalmaz még a termék?


A teakeverék nem tartalmaz mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat, tartósítószert.
Mikor ajánlott a teakeverék fogyasztása?


A teakeverék összetevőinek hatására csökkennek a változókori kellemetlen tünetek: az ingerlékenység, idegesség, ill. az emiatt fellépő emésztési- és szívproblémák.
Mikor nem ajánlott a teakeverék fogyasztása?


A teakeverék összetevőivel szembeni egyéni túlérzékenyég (allergia), epebántalmak (pl. epekő, epeutak gyulladásos megbetegedései) és nyelőcső-reflux esetén (a készítmény borsosmenta összetevője a kellemetlen tünetek erősödését okozhatja) a teakeverék nem fogyasztható.
 Mit kell tudni a tea fogyasztása előtt?


A teakeverék alkotórészei görcsoldó, nyugtató, vizelethajtó hatásúak. A tea fogyasztásakor az ilyen jellegű panaszai enyhülhetnek, a kiválasztott vizelet mennyisége megnő.
Fogyasztható-e a teakeverék gyógyszerekkel együtt?


A javasolt adagolásban gyógyszerekkel való kölcsönhatása jelenleg nem ismert.
Gépjárművezetésre és gépkezelői tevékenységre van-e hatása a tea fogyasztásának?


A teakeverék fogyasztása kismértékben befolyásolhatja (nyugtató hatása) ezen tevékenységeket.
Hogyan és milyen adagolásban ajánlott a teakeverék fogyasztása?


Naponta 3-5 x 2-3 teafiltert 3-5 dl forrásig melegített vízzel leforrázni, majd lefedve 5-10 percig állni hagyni. A filter eltávolítása után egyéni ízlés szerint fogyasztható.
Milyen mellékhatásai lehetnek a teakeverék fogyasztásának?

A teakeverék összetevőivel szembeni egyéni túlérzékenyég esetén allergiás reakciók (pl. nehézlégzés, bőrreakciók) jelentkezhetnek. Nyelőcső-reflux esetén a kellemetlen tünetek erősödhetnek. Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.
 Mire kell még ügyelni a teakeverék fogyasztása során?


Ha a készítmény 4 hétig tartó, folyamatos alkalmazása során a tünetek nem javulnak, vagy rosszabbodnak, keresse fel orvosát!
Feltétlenül keresse fel orvosát, ha lábai megdagadnak, szívtáji fájdalmat érez, amely a karokban, a has felső részébe, a nyak tájékára kisugárzik, vagy légzési rendellenességet (nehézlégzést) tapasztal.Mennyi ideig fogyasztható a tea?


A tea fogyasztása 4 hétig kúraszerűen javasolt a változókori tünetek jelentkezésekor.
 Hogyan kell tárolni a teakeveréket?


Legfeljebb 25 oC-on tárolandó. A nedvességtől való védelem érdekében a filtertasakba csomagolt teakeveréket tartsa a jól lezárt dobozban.
Milyen a teakeverék külleme és mit tartalmaz a csomagolás?


Zöldesbarna, menta és levendula szagú, előírás szerinti aprítottságú (2,0 mm) homogén teakeverék.
Nyilvántartási szám: OGYI-952/2006.


Csomagolás: 1 g teakeverék filtertasakban, dobozban, és celofánban.

Csomagolási egység: 20 db / tasak / doboz / celofán

Gyártó/Forgalomba hozatali engedély jogosultja:Mecsek-Drog Kft.7720 Pécsvárad, Erzsébeti út 18.

 

Elkészítési javaslat

Naponta 3-5 x 2-3 teafiltert 3-5 dl forrásig melegített vízzel leforrázni, majd lefedve 5-10 percig állni hagyni. A filter eltávolítása után egyéni ízlés szerint fogyasztható.Kiszerelés

20x1gÖsszetevők

1 filter összetétele: 0,25 g levendulavirág (Lavandula angustifolia Mill. /L. oficinalis Chaix/; flos), 0,25 g borsosmentalevél (Mentha x piperita L.; folium), 0,25 g közönséges párlófű virágos hajtás (Agrimonia eupatoria L.; herba), 0,25 g galagonya virágos hajtásvég (Crataegus monogyna Jacq. et/seu Crataegus laevigata /Poir./ DC.; folium cum flore) aprított formában. Tárolás

Legfeljebb 25 oC-on tárolandó. A nedvességtől való védelem érdekében a filtertasakba csomagolt teakeveréket tartsa a jól lezárt dobozban.Tipus

filteresTömeg

20g

Vélemények

„Klimax Filteres Teakeverék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár