Kávés felfrissülés szappan Karakteres elegancia!

1 890Ft

Az IKON-ok emblematikus csúcsszappanja! Nem csak koffeinfüggőknek! Csupa kivételes összetevőt válogattunk össze! Nagy hányadban mangóvaj, kakaóvaj, és az ellenállhatatlan organikus shea vaj, melyek egyensúlyban vannak, a bőröd érdekében belehelyezett kávé, tekintélyes mennyiségével!

Tedd próbára még ma!

Hogy miért éppen robusta?

Ez kézenfekvő kérdés.

 

Hiszen nagytöbbségben mindenki osztja azt az álltalános nézetet, hogy kávéban az arabica, az IGAZI! Íze sokkal lágyabb, édesebb és karamelles jegyeket hordoz, ellentétben a savasabb, markánsabb, kissé karcos robustával szemben.

És nem is szállnék vitába senki kávéimádó fiával, de..

..az a nagy harci helyzet, hogy mi most nem inni kívánjuk! Sokkal inkább van szükségünk az illat intenzitásra. Melyben a robuszta jeleskedik!

Tagadhatatlan az is, hogy a világ legdrágább kávéja is 100 %  robusta, és kilónkénti ára meghaladhatja a 150.000 forintot.

De térjünk vissza a szappanra.

Folyadékként is igen töményen került a szappanba, amit igyekeztünk az organikus kakaóvaj eredeti csokis illatával még inkább megtámogatni. Nem mellesleg bársonybőrt és mély hidratálást is kaphatsz tőle.

De természetesen került bele illóolaj is, nem is akármilyen.

Orvosi zsálya és szegfűszeg kettőse!

Karakteres, jellegzetes! Összetéveszthetetlenül egyedi!

Ebből a zsálya balzsamos, gyógynövényes, enyhén édeskés. Mely képes lelkileg megnyugtatni és felemelni, eközben a szegfűszeg fűszerességével tonizál és meleg, fás, aromás illata harmonikus; összhangot teremt

 

A vajak és olajak válogatott sokasága pedig a minőség magasiskolája!

Az ellenállhatatlanul csokis illatú organikus kakaóvaj és a pihe-puha kókuszvaj mellett, organikus shea vaj is helyett kapott, melyek együtt gondoskodnak a hidratáltságról, és mindezt még meg tudtunk koronázni egy nagy adag egzotikus mangóvajjal! Így bőröd mindennek a legjavát kaphatja!

 

Páratlan külleméről is muszáj pár szót szólnunk!

 

Eleganciája egyszerre tükröz bársonyos, nőies vonalakat; de sötét, markáns megjelenésében, férfias jelleg is kiütközik.

Minden vagány IKON rajongó új kedvence lehet! Légy akár nő, akár férfi!

 

Egyszerűen csak imádni lehet!

Vélemények

„Kávés felfrissülés szappan Karakteres elegancia!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár