3 090Ft

Habanero Red – mexikói konyha alapja – 350.000SHU

  • Habanero és házi ketchup
  • Ecetmentes
  • Magmentes
  • Sűrítőanyag-mentes
  • Hőkezeléssel tartósítva

Habanero Red és házi ketchup keverékéből született meg ez a chili szószunk! A recept kialakításánál nagy gondot fordítottunk arra, hogy a Habanero íze és zamata jól kiérződjön! Kicsit paradicsomos, füstös, bbq (barbecues)-s ízvilágot képvisel viszont nem rakunk hozzá semmilyen adalékanyagot, a Habanero Red fajtának van alapból ilyen íze! Feldolgozás/darálás előtt kicsumázzuk a paprikát, vagyis kiszedjük a magházat! Ezáltal nem terheli meg a gyomrot. Semmilyen sűrítőanyagot nem használunk (pl. xantán gumi) a paprika tisztán, ledarálva olyan állagú ahogy az üvegben látható!

Ezeknek a prémium eljárásoknak és a befőzési technológián alapuló tartósításnak köszönhetően olyan érzés mintha az ember egy friss Habanero paprikába harapna bele!

Főként paradicsomból készült ételek, pizzák és hamburgerek utólagos ízesítéséhez ajánljuk, de kiváló ajándék ötletnek is ha szeretnénk meglepni vele valamelyik szerettünket. A végső felhasználásának viszont csak a fantázia tud határt szabni. Felbontás után hűtőben tárolva hosszú ideig megőrzi minőségét így biztosítva, hogy ha nem fogyna el rövid időn belül a Habanero 4X-ünk akkor is bármikor kéznél legyen, és a segítségével nem csak erőssé, de különlegesen finommá tehessük vele az ételünket.

Tömeg:120g

Felbontás után hűtőben, gyermekek elől elzárva tartandó! Minőségmegőrzési idő az üveg alján.

Vélemények

„Habanero 4X 120g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár