Carolina utántöltő 3g

1 590Ft

Brutális erő, egyedi ízvilág! Színtiszta Carolina Reaper őrlemény! A világ legerősebb paprikája 2.200.000 SHU erősséggel!

Carolina Reaper, más néven a kaszás a jelenlegi csúcstartó, vagyis a világ legerősebb chili paprikája!

Kulcstartós kiszerelésünk utántöltő tasakja ez a termék, hogy kedvezőbb áron pótolni tudd a kifogyott készlet eme részét! Nagy gondot fordítottunk rá a termék megalkotásánál, hogy ne csak erős, de finom is legyen! Első kóstolásra egy kissé gyümölcsös, már-már édeskés ízvilág jellemzi, majd pár másodperc után elkezd egyre jobban csípni, maximálisan 2.200.000 Scoville egységgel!

A csípősség érzetét a kapszaicin nevű alkaloid okozza, melyet a Scoville Skálán mérnek! Ennek a kimagasló kapszaicin tartalomnak köszönhetően késhegynyit elég egy tányér ételbe beletennünk ahhoz, hogy adjon egy megfelelő ízt és egy megfelelő erősséget! Igazi chili fanatikusok persze nagyobb dózisban is alkalmazhatják, de Mi az adagolását inkább óvatosabban ajánljuk, mivel ételbe belerakva még jobban kifejti a hatását, mint ha csak önmagában kóstolnánk! Igazi prémium termék, ezáltal a felhasználásának csak a fantázia tud határt szabni!

Fogyasztása: Pompás kiegészítője szinte bármilyen ételnek, de ha nem kedveled az erőset akkor egyedi, különleges ajándéknak is kiváló tud lenni!

Tömeg: 3g 

Vélemények

„Carolina utántöltő 3g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár