Bock Rosé Cuvée 2016 szappan A boros nőies

1 790Ft

Ha meg lehet az ősiesség fogalmát ragadni, akkor kétség kívül szappan lesz kezünkben. Mely minden tekintetben, porcikájának legkisebb hányadával is azt sugallja: régmúlt, már-már feledett tudás. A nemes nedű, mely megtölti, és élettel telivé varázsolja: a Bor: Bock Rosé Cuvée! Ha kóstoltad már, tudnod kell, íze elröpíthet a villányi lankák varázsos színterére, szemed hunyorog majd az odaképzelt szikrázó napsütéstől, és bőrödön is érezni véled majd simogató melegét. Mert e kitűnő bor képes erre, még ha szappanban is van!

A méltán híres Bock pincéből származó Rosé Cuvée igazán gyümölcsös és édes illattal töltötte meg ezt a szappant. Nem is láttuk értelmét, hogy bármilyen illóolajjal elnyomjuk.

Bock

A prémium kategóriás termékek gyártásának alapfeltétele, hogy csak is olyan alapanyagok kerülhessenek bele, melyek felhasználásával kiváló minőségű termék születik. Ezért nem eshetett a választásunk másra, csakis a Bock pincére. Hiszen több mint 100 díjnyertes boruk garancia volt számunkra, és meggyőzött bennünket hozzáértésükről. Szőlőmagolajuk kitűnő alkotóeleme lett e rendkívüli szappannak. A hatás fokozása érdekében azonban pár kiváló olajat és vajat még tettünk mellé.

A szőlőmagolaj mellett ők gondoskodnak bőrödről

ricinusolaj

segíti a krémes és buborékos habképzést, melytől ez a szappan csak még különlegesebb

kókuszolaj

finom és puha olaj, mely páratlan alkotóeleme ennek a fantasztikus szappannak

Nem árt ha tudod

A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltüntetett gyártási tételszám. Mesterséges színezéket, illatosítót, tartósítószert, káros anyagot nem tartalmaz. A kézzel készült IKON-ok, számunkra az egyediség netovábbját képviselik. Olyan megismételhetetlenek, mint Te magad. Fontos azonban felhívnunk figyelmedet, hogy színárnyalatbeli különbségek előfordulhatnak, az alapanyagok összetételéből adódóan. Természetesen a prémium minőség így is a minimum, amit magunktól elvárunk, és amit számodra nyújtani kívánunk.

Vélemények

„Bock Rosé Cuvée 2016 szappan A boros nőies” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár