Bock Natúr Díszdoboz Exkluzív Díszdoboz Bock termékeinknek

17 990Ft

Káprázatos összeállítása a Bock hidegen sajtolt szőlőmagolajat és kékszőlőmag mikroörleményt tartalmazó IKONjainkak!

Páratlan díszdobozos kivitelben, hogy levegyük a gondot a válladról! Nem kell keresgetni, nem kell válogatni, minden egy helyen!

A csomag tartalma

 

Bock PortaGéza 2015 borszappan 90 gramm és 45 gramm

 

 

Bock PortaGéza 2015

 

Ez a szappan a család bármely tagjának képes kényeztető fürdőzést nyújtani, ám a testes Bock PortaGéza tartalma miatt inkább férfias jellegű. A Bock szőlőmagolaj, mely táplálja, puhítja, és regenerálja a bőrt, igazi garancia minden bőrtípus számára, de ezt még fokoztuk a mellé párosított shea vajjal. Enyhe radírozó hatását a Bock szőlőmag őrleménynek köszönheti, mely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, ezáltal újíthatja meg a bőr struktúráját. Illatát a Bock PotraGézának köszönheti, mely kellemesen gyümölcsös, ezt semmilyen hozzáadott anyaggal elnyomni vétek lett volna. Tökéletes egy fáradt nap végén, hogy felélénkítse tested, lelked, és újult erővel tudj egy romantikus vacsorához ülni kedveseddel.

Ha további részletek is érdekelnek, ide kattints!

 

 

Bock Hárslevelű 2014 borszappan 90 gramm és 45 gramm

Bock Hárslevelű 2014

 

 

 

Itt, „mediterrán” éghajlaton, a villányi borvidék szívében, szülőhelyemen, nem is lehetne természetesebb semmi sem, mint hogy Bock pince, nemes borát és szőlőmag termékeit felhasználva készítünk szappant. Azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ide édesgessük a tőlünk távolabb élőket, hogy e kiváltság részesei lehessenek. Miközben egy kád forró fürdő hivatott fáradt tested felélénkítésére, e szappan csempésszen egy kis délvidéket, szikrázó napsütést, mámorítóan tiszta, harapható levegőt köréd. Merülj el e tiszta, romlatlan, haragos zöld természetben, fülig szappanhabbal.

További érdekességek, itt!

 

 

Bock Rosé Cuvée 2016 borszappan 90 gramm és 45 gramm

 

Bock Rosé Cuvée 2016

 

 

 

Ha meg lehet az ősiesség fogalmát ragadni, akkor kétség kívül szappan lesz kezünkben. Mely minden tekintetben, porcikájának legkisebb hányadával is azt sugallja: régmúlt, már-már feledett tudás. A nemes nedű, mely megtölti, és élettel telivé varázsolja: a Bor: Bock Rosé Cuvée! Ha kóstoltad már, tudnod kell, íze elröpíthet a villányi lankák varázsos színterére, szemed hunyorog majd az odaképzelt szikrázó napsütéstől, és bőrödön is érezni véled majd simogató melegét. Mert e kitűnő bor képes erre!

További titkok erről a borszappanról, itt! 🙂

 

 

 

Ú J D O N S Á G U N K ! ! !

Bock Szőlőmagolajos Arcvarázs 50 ml

 

Szőlőmagolajos arcvarázs

 

 

 

A szőlőmagolaj bőrre gyakorolt pozitív hatásai közül a legismertebb, hogy rendkívüli antioxidáns forrás! Ami a hidegen sajtolt Bock szőlőmagolaj esetében hatványozottan is igaz! Ezen felül vitaminjai páratlanul üdévé és frissé varázsolhatják arcod!

További különleges tulajdonságairól olvass tovább itt!

 

Selyem Arcpakolás Bock szőlőmag mikroörleménnyel 75 ml

 

Selyem arcpakolás  Bock szőlőmag mikroőrleménnyel

Ha valami igazán különleges arcpakolást szeretnél, de eddig nem találtad meg, akkor a Bock szőlőmag mikroőrleménnyel dúsított sárga agyagos Selyem arcpakolás lesz az, ami Neked kell!

Bővebb tudnivalók erről a mágikus Bock-ról, itt!

 

 

Ikon Bambusz szappantartó

 

 

Ikon szappan - '18.jan - 005

 

 

Csak akkor vedd meg, ha Te szeretnél lenni a leges-legjobb ajándékot hozó! 😉

Vélemények

„Bock Natúr Díszdoboz Exkluzív Díszdoboz Bock termékeinknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár