Bock masszázs szappan Magkősejttel a bőrmegújításért

1 790Ft

Páratlan és átütő fürdőélményre vágysz? Megtaláltad! A Bock Masszázs szappan mindamellett, hogy a Kékszőlőmag olaj tartalma miatt bámulatos kényeztetést nyújt bőrödnek, a magkősejtek, melyek diszkéréten lapulnak benne, igazi bőrmegújítók.

A különleges Bock borszappanok mellé egy átütő újdonság!

Bock Masszázs szappan, melyben a kiváló Bock Kékszőlőmag olaj páratlan illatokkal társult.

Az ylang-ylang átható érzékisége és az édesnarancs citrusos, mégis mély, édeskés lecsengése jól harmonizál a masszázs szappanhoz illő frissítő, pezsdítő érzéssel.

 

Hogy mi okozza a frissítő, pezsdítő érzést?

A szőlőmag kősejt, mely a magfeldolgozás során keletkezik. Egészen pontosan a feldolgozási folyamat legvégén a mikro őrlemény mellett.

Tökéletes rá, hogy gondosan átradírozza a bőröd, megújítsa, eltávolítva az elhalt hámsejteket, és szabad utat engedjen a tápláló, ápoló olajok számára.

 

Hiszen a szőlőmagolaj mellé, rejtettünk még ebbe a szappanba oliva olajat, kókuszvajat, és a shea vajból is került bele.

 

Ha szőlőmagolaj, akkor miért épp a Bock szőlőmag olaj?

A borvidékre való tekintettel mindenképp szerettük volna, hogy helyi szőlőmagolajjal dolgozhassunk. Még sem volt kérdés, hogy csakis a Bock család lehet az, akivel el tudjuk ezt képzelni. Minden, ami számunkra fontos, az náluk is elsődleges és evidencia. Ilyen a hatékony, lehetőség szerint természet közeli gyártás, a környezet tudatosság jegyében. Valamint a minőséghez való rendíthetetlen ragaszkodás. Ezen alapelvek mentén a közös munka gördülékeny és eredményes.

 

Az oliva olaj táplál, a kókuszvaj puhaságot ad, a shea vaj pedig a hidratáltságért felel.

 

Ha a felszabadult fürdőzés után szeretnél valami még ennél is kényeztetőbbet a bőrödnek nyújtani, akkor próbáld ki Bock Szőlőmagolajos termékcsaládunkból valamelyiket. Vagy akár mindegyiket! 🙂

 

A hagyományos, kézi eljárással készült Bock Masszázs szappan igazi fürdő különlegesség, mely rabul ejt, és magával ragad! Ha egyszer megtapasztalod, újra és újra át akarod élni!

Vélemények

„Bock masszázs szappan Magkősejttel a bőrmegújításért” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár